Innkjøpsdirektør, Statnett

Kode: 19064
Denne annonsen er utgått på dato

Statnett bygger, eier og driver det sentrale kraftnettet i Norge, i tillegg til kraftforbindelsene mellom Norge og andre land. Statnett gjennomfører nå en rekke store og spennende prosjekter i kraftsystemet og har behov for flere kompetente og motiverte medarbeidere. For å fremme mangfold og variasjon blant våre 1200 ansatte ønsker vi søkere uavhengig av deres etniske bakgrunn, kjønn eller alder. Årlige medarbeiderundersøkelser viser at Statnett, sammenliknet med både kraftbransjen og norske arbeidsplasser generelt, har et godt arbeidsmiljø og fornøyde medarbeidere.

Nasjonal og internasjonal innkjøpsledelse

Innkjøpsdirektør

Statnett bygger, eier og driver det sentrale kraftnettet i Norge, i tillegg til kraftforbindelsene mellom Norge og andre land. Vi sikrer levering av strøm til alle deler av landet og sørger for balanse mellom kraftproduksjon og forbruk. Statnett gjennomfører nå en rekke store og spennende prosjekter i kraftsystemet og har behov for flere kompetente og motiverte medarbeidere. For å fremme mangfold og variasjon blant våre 800 ansatte ønsker vi kvalifiserte søkere, uavhengig av deres etniske bakgrunn, kjønn eller alder.

Statnett har en sentral rolle i å legge til rette for et velfungerende kraftmarked med høy leveransesikkerhet. Vi står foran store utbyggingsprosjekter hvor profesjonelle anskaffelsesprosesser og kontraktsforhandlinger er av strategisk betydning. Som innkjøpsdirektør får du ansvaret for å videreutvikle en profesjonell innkjøpsfunksjon. Dette innebærer blant annet å videreutvikle Statnetts anskaffelsesstrategier og relasjoner mot nasjonale og internasjonale leverandører, samt leveranser til ulike deler av organisasjonen.  

Du vil lede et kompetent team på 13 medarbeidere, og rapportere til konserndirektør Økonomistab.

Vi ser etter deg som har relevant utdanning på masternivå og solid erfaring fra tilsvarende rolle i store selskaper, gjerne med internasjonalt nedslagsfelt. Videre er det viktig med erfaring fra komplekse forhandlinger, og kunnskap om offentlige anskaffelser. Som person er du analytisk, motiverende, selvstendig og energisk. Du er mål- og handlingsorientert har gode samarbeidsevner og god forståelse for sammensatte verdikjeder.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Knut Ole Tande, tlf. 916 56 104 eller Atle Ronglan, tlf. 966 27 089. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til søknadsfristens utløp. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 25. mai via ”Stillinger” på www.visindi.no

Referansenummer: 90/10
Søknadsfrist: 31.05.2010

Vennligst referer til Skift.no i søknaden.

Fakta om stillingen

Firma Statnett
Nettside Trykk her
Sted Oslo
Tittel Innkjøpsdirektør, Statnett
Kategori Salg/Markedsføring
  Markedsføring
Kategori Salg/Markedsføring
  Annet

Kontakt

Kontakt Atle Ronglan (Visindi)
Telefon 966 27 089

Kontakt

Kontakt Knut Ole Tande
Tittel Visindi
Telefon 916 56 104
Jobbtelegrafen AS, Torsvik, 5337 Rong, Telefon 970 07 168
Mail: post@lederjobb.no
Personvernerklæring